Kinderen Inspireren

Ons hoofddoel is om kinderen met taal, muziek en kunst te inspireren. Onze creativiteit en passie stoppen wij in al onze innovatieve producten. Daarom brengen we zo graag het verhaal tot leven met tweetalig voorleestheater, voorlezen, ons luisterboek en nu met ons interactieve boek.

De enthousiaste en blijde reacties van de kinderen die er naar luisteren, of lekker in het boek zitten snuffelen, zijn onze motivatie.

Spelenderwijs Leren

Met onze innovatieve tweetalige producten willen wij heel graag leerkrachten helpen om Engels te introduceren in groepen 1 tot en met 3. Samen met de kinderen kunnen zij spelenderwijs de diepte ingaan met het Engels uit het boek. Met de leuke en leerzame activiteiten in het interactieve boek kunnen de kinderen ook heerlijk zelfstandig aan de slag. Ze kunnen woorden leren, leren tellen en lekker kleuren.

Nederlands met een vleugje Engels

Engels introduceren in de laagste groepen van het basisonderwijs is nu in opkomst. De internationalisering van het basisonderwijs is hierbij een drijvende kracht. Welke betekent dat onze producten een krachtige toevoeging zijn op de huidige methodes. Ook zijn ze verfrissend en innovatief.

Hiermee hopen we een gat op te vullen, en hulp te bieden aan scholen (en ouders) met belangstelling voor tweetaligheid, Engels en het leren van taal.